Perfektum – bere artizanala

Lista evenimentelor de bere artizanala din Romania

By in Evenimente bere artizanala 0

Lista evenimentelor de bere artizanala din Romania

In fiecare an in Romania sunt si continua sa apara evenimente dedicate sau care includ berea artizanala. Fiecare fabrica de bere artizanala, inclusiv Perfektum se straduieste sa impresioneze cu editii speciale din creatiile berarilor.

  • Cam primul eveniment din an este Festin – de obicei la inceputul lui mai (in 2019 a fost 3-5 mai). Evenimentul este organizat in grădina din spatele Hotelului Caro, pe malul lacului, cu peste 5000 de metri de iarba, o parcare plină de food-truck-uri celebre și standuri de bere craft.
  •  Urmeaza zilele Sfantu Ghorghe, cam in aceeasi perioada la inceputul lui mai. Organizatorii aduc publicului de la Zilele Sfântu Gheorghe beri artizanale de tip pale ale, ipa, weissbier, lager, beri brune, roșcate și blonde, mai amărui, toate având gusturi atât de diferite, încât degustătorii vor fi convinși că au pătruns într-o lume incredibilă, cu explozii de arome. Totodată, vor aduce o gamă foarte variată de bucate alese, servite din truck-uri multicolore, deosebite, care-ți iau ochii și-ți încântă simțurile.
  • Festivalul Girafelor are loc in Iasi la inceputul lui iunie (in 2019 a fost in 7-9 Iunie la gradina Palas). Gâturile deosebite au nevoie de tratament special: berarii momentului au pregătit hamei în doze de șoc și sunt gata să vi le administreze personal. Pentru rezultate depline, se asociaza tratamentul cu street food și muzică live.
  • La Timisoara pe la jumatea lui iunie se intampla Timisoara Craft Beer Festival. 20 de microberării // peste 100 de beri artizanale // și mai mult street food & trupe live pe scenă.
  • Cluj Craft Beer Festival are loc de obicei in Iulius Parc in perioada 11-14 iulie si include ateliere dedicate celor curioși să afle mai multe despre berea artizanală, mâncare, concursuri, concerte în aer liber și o atmosfera specială.
  • Craft Beer Revolution se intampla in Bucuresti la beraria H la sfarsitul lui Iulie.
  • Cam ultimul eveniment de bere artizanala al anului este Craft Beer Festival din Bucuresti, la sfarsitul lui august (30 august) tot la Hotel Caro.

Probabil ca am mai uitat cate ceva, asa ca sariti cu niste comentarii sa completam.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.