Perfektum la Zilele Sfântu Gheorghe – 3-5 mai 2019

Perfektum la Zilele Sfântu Gheorghe – 3-5 mai 2019

SzimPlatz va întâmpina toți vizitatorii care vin la Zilele Sfântu Gheorghe cu atmosfera festivalurilor de metropolă unde minunatele bucate oferite de vendori, și berile artizanale oferite de microberarii autohtoni vor fi actorii principali.

Organizatorii aduc publicului de la Zilele Sfântu Gheorghe beri artizanale de tip pale ale, ipa, weissbier, lager, beri brune, roșcate și blonde, mai amărui, toate având gusturi atât de diferite, încât degustătorii vor fi convinși că au pătruns într-o lume incredibilă, cu explozii de arome. Totodată, vor aduce o gamă foarte variată de bucate alese, servite din truck-uri multicolore, deosebite, care-ți iau ochii și-ți încântă simțurile.

Cu siguranță nu suntem singurii care, după ce am gustat o nouă bere artizanală, nu putem explica concret ce e cu gustul deosebit care ne face să ținem în mână și a treia sticlă! Perfektum merge la sigur, și la SzimPlatz vine doar cu astfel de beri. Iată-le:

PALE ALE – Ușoară, perfectă pentru o zi călduroasă, și totuși surprinzătoare, o bere care te va converti într-un adept al berii artizanale, dacă nu ești deja.
RED ALE – O roșcată ce poartă elegant culoarea coniacului maturat pe-ndelete. O bere perfectă pentru mâncăruri alese!
IPA – Cea mai apreciată bere craft a momentului, născută într-o sclipire de geniu a maestrului berar. O explozie de arome florale venite din folosirea mai multor tipuri de hamei și malț.
BLACK IPA – Berea care împreunează gusturile florale ale hameiului cu corpolența dată de caramelul berii negre. Black IPA însumează ce e mai bun din ambele lumi!
Atenție: creează dependență greu de tratat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

envelope

Newsletter

Oferte speciale si noutati despre berea artizanala