Vreau sa vorbesc cu Angela

Vreau sa vorbesc cu Angela

Oricat de mic ai fi, poti sa faci ceva pentru comunitate! Vreau sa vorbesc cu Angela!

Este randul fabricilor de bere artizanala sa se implice in proiecte spre binele comunitatilor din care fac parte!

Victimele abuzurilor sau violentelor din centrul Bucurestiului vor putea folosi aceasta fraza de siguranta “Vreau sa vorbesc cu Angela!” cand au nevoie de ajutor. Personalul locatiilor va fi instruit sa acorde ajutor persoanelor care se simt amenintate si sa le ofere acces la o zona de siguranta, sa sune la 112 sau sa le ajute sa ajunga in siguranta la un taxi.

Potrivit digi24.ro, Diana Sarca – Poliția Capitalei a precizat: “Nu trebuie să ne referim clar la o agresiune clară, vorbim de violență, o mângâiere care nu este la locul ei, o încercare de sărut care nu este la locul ei este o posibilitate să ieși din această situație, vorbind cu angajații, cerând să vorbești cu Angela, a început procesul de instruire, angajații vor ști că ai nevoie de ajutor”.

Perfektum va sustine proiectul demarat de Asociatia Necuvinte in parteneriat cu  Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Perfektum se va implica in expunerea acestui mesaj in cat mai multe locatii partenere din Bucuresti si din tara, prin tiparirea de afise si distribuirea lor. Credem ca este important sa cunoasca cat mai multa lume de programul “Vreau sa vorbesc cu Angela” – este timpul ca toata lumea sa se simta in siguranta in comunitatea din care face parte.

#alaturideAngela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

envelope

Newsletter

Oferte speciale si noutati despre berea artizanala