Iti gasesti cuvintele potrivite ca sa explici cum e gustul unei beri artizanale?

Iti gasesti cuvintele potrivite ca sa explici cum e gustul unei beri artizanale?

Cica baietii astia au filmat oameni de diferite varste incercand pentru prima data o bere artizanala. Ce nu inteleg eu, este de ce sunt toti dezbracati. Poate stiti voi?

 

Berea artizanala Perfektum

Perfektum este o bere artizanala romaneasca, nepasteurizata, nefiltrata si fara compromisuri, faurita de maestri berari inspirati de bucuriile vietii. Perfektum este perfectiunea imperfectiunilor artizanale si artistice. O bere artizanala menita sa te converteasca intr-un adept al berii craft, daca nu esti deja.

Fabrica de bere artizanala Perfektum a fost infiintata in 2014 in Bucuresti si este membra fondatoare a Asociatiei Producatorilor de Bere Artizanala din Romania; in 2016 a lansat prima bere Black IPA din Romania.

  • Perfektum Pale Ale – O bere menita sa te converteasca intr-un adept al berii artizanala, daca nu esti deja. Usurica, exact pentru o zi de vara, si totusi surprinzatoare. Aceasta bere te poate face sa iubesti din nou blondele. De savurat singur sau cu prietenii.
  • Perfektum Red Ale – O roscata ce poarta elegant culoarea coniacului maturat pe-ndelete. Destinul ei este sa acompanieze o masa buna intr-un restaurant placut. Innobileaza frumos orice meniu. (si bautor de bere)
  • Perfektum Black IPA – Nici berea neagra nu mai e ce-a fost! O interpretare la moda este Black IPA, care impreuneaza gusturile florale ale hameiului cu corpolenta data de caramelul berii negre. Black IPA insumeaza ce e mai bun din ambele lumi, ca o bruneta focoasa si tacuta.
  • Perfektum IPA – Cea mai apreciata bere craft a momentului, nascuta intr-o sclipire de geniu a maestrului berar. O explozie de arome florale venite din impreunarea mai multor tipuri de hamei si malt. Atentie: Produce dependenta greu de tratat!

 

One comment on “Iti gasesti cuvintele potrivite ca sa explici cum e gustul unei beri artizanale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

envelope

Newsletter

Oferte speciale si noutati despre berea artizanala