Perfektum – bere artizanala la Festivalul Inghetatei bune

Perfektum – bere artizanala la Festivalul Inghetatei bune

23, 24 și 25 august – 3 zile în care ne distrăm, experimentăm, mâncăm înghețată delicioasă, cântăm și, în plus, din banii strânși ajutăm 37 de copii din Centrul de Plasament 6 din Voluntari, să învețe mai bine și să se bucure de copilărie.

Copiii au acces GRATUIT.

Avem și facem bunătăți și pentru adulți, dar în special pentru copii.

Pentru copii: ateliere de face painting și dans, teatru și improvizație, tatuaje amuzante – pe care le puteți șterge… sau nu :), magician, animăluțul preferat din baloane, o introducere jucăușă în magia realității virtuale (VR), dar și concursuri cu mami și tati (sau bunica :)), premiile fiind pe măsura iscusinței!

Pentru adulți: punem muzică bună și aducem mâncare din categoria “ce trebuie”, vă răsfățăm (și pe voi, da!) cu bomboane de ciocolată, învățăm rețete faine de înghețată și aflăm, practic, totul despre cel mai iubit desert al verii: când, cum și în ce fel mâncăm înghețata.

Cine va fi cu noi pe pajiștea Hotelului Caro?

● Furnizori înghețată artizanală:

○ Gelato Mio – italiano vero
○ Gelateria Velluto – exigență
○ Butoiul cu Înghețată – din tradiții (dovleac si măr coapte, morcov samd)
○ Dolci Coni – cu ricotta si miere Aurum
○ Coco & the Nuts – vegan
○ Molipops – cu miere în locul zahărului și nimic altceva de origine animală
○ Cake Van – cu ingrediente locale,
○ Ice Combo – mod de preparare supriză (!)

● Furnizori food:

○ Ferma Baciu: burgeri, hot-dog, cârnați, sandvișuri
○ Cămara Mihaelei: dulcețuri, siropuri, produse BIO

● Furnizori băuturi:

○ Just beer – furnizor de bere artizanală românească (cel puțin 4 sortimente)
○ Perfektum
○ Amistad
○ Clarks (cidru)
○ One Beer Later
○ The Refresh
○ Foodylicious & More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

envelope

Newsletter

Oferte speciale si noutati despre berea artizanala